logo-header
logo-header
logo-header

Wie zijn wij?
Duik in de historie

Jelte Wiersma dacht in 1968: 'dit moet anders, dit moet beter.' Als een van de pioniers in biologische landbouw gooide hij eind jaren zestig het roer om en besloot biologisch te gaan verbouwen.

Lees verder
graan graan are
 

Welkom bij BDgraan

Play

Graan is een verzamelnaam van zaden van bepaalde gedomesticeerde planten uit de grassenfamilie die gebruikt worden als basisvoedsel.

Duurzaam & verantwoord
Kwaliteitscontroles
Herkomst bekend
100% Biologisch
Image

AKKERBOUW

Op ons akkerbouwbedrijf van 60 hectare wisselen we 1 op 6. Een gewas groeit dus maar eens per 6 jaar op hetzelfde stuk grond om de bodem zo gezond mogelijk te houden.

Image

PRODUCTEN

We telen onder meer spelt en tarwe en leveren dit gepeld als korrel, vlok, meel, bloem en geslepen;

Image

NIEUWBOUW

2016 wordt het jaar van de nieuwbouw. Doorpakken op onze jaren geleden ingeslagen weg: biologisch produceren van graanproducten.

Image

KWALITEITSCONTROLE

Al onze granen worden in ons eigen laboratorium met grote precisie onderzocht. Onze producten gaan door de handen van twee deskundigen: onze eigen handen en die van een laborant met een schat aan ervaring. Dubbele controle dus.

Duik in de historie

Customer Testimonails

Jelte Wiersma dacht in 1968: 'dit moet anders, dit moet beter.'

100% Biologisch

We leveren 100% biologisch volgens het SKAL-certificaat. Al onze producten voldoen dus aan de eisen van biologisch verbouwen;

Herkomst

We weten waar onze producten vandaan komen;

Lokaal

We werken onder andere samen met collega-telers dicht uit de buurt. Zo houden we vinger aan de pols;

Groothandel

Voor de groothandel verwerken we ook producten als rijst, boekweit, gierst, kikkererwten en maïs. Vaak kopen deze onze goederen weer terug;

Assortiment

We telen onder meer spelt en tarwe en leveren dit gepeld als korrel, vlok, meel, bloem en geslepen;

Specials

Heeft u een speciale wens? Kom langs, wij staan open voor uitdagingen, kijken met u naar de mogelijkheden en denken met u mee.

Een greep uit onze producten

Meer producten uit ons assortiment klik hier
Iphone

Kwaliteitscontrole

Al onze granen worden in ons eigen laboratorium met grote precisie onderzocht. Onze producten gaan door de handen van twee deskundigen: onze eigen handen en die van een laborant met een schat aan ervaring. Dubbele controle dus. Wij voeren de controles uit op:

Lees verder